Η εταιρεία Τρία Λάμδα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που πρωταγωνιστεί τα τελευταία 30 χρόνια στο χώρο της Αρτοζαχαροπλαστικής και ειδικότερα στον τομέα κουλουράκια – βουτήματα. Έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε προϊόντα που βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές συγκεντρωμένες με αγάπη από πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Με την χρήση άριστων πρώτων υλών, μπορεί κανείς να απολαμβάνει επιτέλους παλιές γεύσεις λησμονημένες. Μουστοκούλουρα τραγανά που μοσχοβολούν σε πολλούς συνδυασμούς, κουλουράκια σμυρνέϊκα, κανέλας, ούζου, πορτοκαλιού, κουραμπιέδες με αλισίβα και βούτυρο γάλακτος , μελομακάρονα σπιτικά με μέλι και σιμιγδάλι, αποτελούν μερικούς από τους γευστικούς πειρασμούς της Τρία Λάμδα.

Παράλληλα επιλέγει νεότερες συνταγές και ιδέες στο πλαίσιο της σύγχρονης εξέλιξης όπως, γεμιστά βουτήματα με εκλεκτές μαρμελάδες και κρέμες άριστης ποιότητας καθώς και κριτσίνια διαφόρων ειδών.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της υγιεινής διατροφής χρησιμοποιεί δημητριακά όπως, καλαμπόκι, σίκαλη, βρώμη, ηλιόσπορο κ.α. σε νέα εύγευστα προϊόντα με λιγότερες θερμίδες.

Με άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, με τέχνη και μεράκι, η εταιρεία Τρία Λάμδα συνεχώς καινοτομεί με πολλές λιχουδιές. Βρίσκεται άμεσα , στο πλευρό των φίλων πελατών εξασφαλίζοντας πλήρη εξυπηρέτηση με δικό της δίκτυο διανομής.

Η Τρία Λάμδα είναι πάντα έτοιμη για νέες εκπλήξεις με καινούργιες δημιουργίες κρατώντας ως βασικό στόχο την άριστη ποιότητα και την ξεχωριστή γεύση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ